info@berthoudijkfotografie.nl

Over mij

Passie voor foto’s

De naam zegt het al. Fotograferen is echt mijn ding! Al jaren fotografeer ik alles wat los en vast zit. Als ik ergens heen ga heb ik altijd een camera mee. Is het niet mijn telefoon dan de compact camera, maar het liefst mijn spiegelreflex

Dan zoek ik naar hét mooie moment waarop ik, mensen vast kan leggen zoals ik ze zie. Mooi en echt! Zonder die vervelende onderkinnen of ogen die altijd dicht zitten. Ik zoek naar dat moment waarop mensen me ontspannen aankijken en zichzelf zijn. Dit moment leg ik vast om later nog met volle teugen van te kunnen genieten.

Heeft u vragen of opmerkingen over de Foto’s, neem dan gerust contact met mij op

Professioneel en allround zijn de kernwoorden bij Bert Houdijk Fotografie Media. In alle foto’s die ik maak laat ik graag het beeld spreken! Ik ben op vele gebieden actief ben als fotograaf en open sta voor nieuwe gebieden.

In de Film die ik maak moet de kwaliteit er vanaf spatten! Het moet niet alleen een goed verhaal zijn, maar ook prachtig om naar te kijken. Ik zet me in om hoge kwaliteit video en audio te verwerken in een prachtig verhaal op film.

Met de trein op stedentrip! – Weekendje weg alleen met de trein. Zodra de zon schijnt pak ik de trein om naar de mooiste plekjes in Nederland te bezichtigen om mooie plaatjes te schieten.